CV ketel onderhoud of reparatie

Altijd een monteur in uw regio.

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw cv ketel kan repareren of onderhouden in Amsterdam of omgeving? JVD Direct Services is gespecialiseerd in cv reparatie, cv onderhoud en installatie van alle merken centrale verwarming.

Ons werkgebied

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
 • Dekking midden Nederland
 • 24 uur en 7 dagen
 • Geen voorrijkosten
 • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Cv ketel onderhoud

Het is belangrijk om uw cv ketel regelmatig te laten controleren en onderhouden. Wij adviseren u om jaarlijks een cv controle te doen en uw cv ketel te laten onderhouden, zodat er geen onverwachte storingen zullen ontstaan. Voor cv ketel onderhoud of cv reparaties bent u bij JVD Direct Services aan het juiste adres. Doordat wij 24/7 bereikbaar zijn, kunnen wij uw cv ketel binnen no-time onderhouden of repareren. Bel ons nu vrijblijvend en gratis op 085 020 78 78.

Service contract

Bij JVD Direct Service kunt u een service contract afsluiten voor het onderhoud van uw cv ketel. Het service contract kost u niets extra. U betaald alleen de kosten voor het onderhoud dat wordt gedaan aan uw cv ketel. Wij bellen u één keer per jaar om met u een afspraak te maken voor het jaarlijkse onderhoud aan uw installatie.

Eenmalige onderhoudsbeurt

Sluit u liever geen service contract bij ons af? Ook voor een eenmalige onderhoudsbeurt of reparatie kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn 24/7 bereikbaar en helpen u graag!

Elk merk CV

JVD Direct Services is gespecialiseerd in alle cv services, zoals cv ketel onderhoud, reparatie en vervanging van alle merken centrale verwarming. Daarnaast zijn wij ook nog eens officiële dealer van alle grote merken.

integras
logo
Agpo
Nefit
Vailliant
Itho daalderop
AWB CV ketels
Bosch CV ketels
ATAG CV ketels

Bel gratis: 085 020 78 78

Wat doen wij bij het onderhoud van uw cv-ketel?

 • Toestel nazien op lekkages van water, gas en lucht
 • Schoonmaken van de condensafvoer
 • Instellen van de temperatuur van de cv-ketel
 • Co2-meting
 • Instellen van de gas-lucht verhouding
 • Vullen en ontluchten
 • Controleren expansievat
 • Schoonmaken branders, reinigen wisselaar
 • Schoorsteenkanaal controleren

Opleiding bij de fabrikant

Bij JVD Direct Services zijn alle monteurs opgeleid bij de fabrikant van de cv ketels. Betrouwbaarder kan niet. Jaarlijks doen zij verschillende opfrissingscursussen, zodat hun kennis up-to-date blijft en zodat wij altijd optimaal voorbereid zijn op alle mogelijke problemen. Wij lossen deze binnen no-time op. Ook als u geen service contract heeft, staan wij voor u klaar! Neem nu direct contact op met JVD Direct Services en bel 085 0207878.

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara