CV reparatie in uw regio? Schakel JVD Direct Services in.

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Woont u in Amsterdam of omgeving en bent u op zoek naar een bedrijf dat uw cv-ketel kan repareren of onderhouden? Zoek dan niet verder, want bij JVD Direct Services bent u op het juiste adres.

Laat uw cv-ketel langer meegaan

Het is heel erg belangrijk om uw verwarmingsinstallatie regelmatig te laten controleren en onderhouden. Het zorgt ervoor dat u niet ineens voor een vervelende verrassing komt te staan, want die verrassingen komen altijd ongelegen. Een bijkomend voordeel: uw cv-ketel gaat langer mee als u deze regelmatig onderhoudt, en bovendien wordt de cv-ketel veel zuiniger. En dat scheelt in uw portemonnee.

Servicecontract
Veel huishoudens in Amsterdam hebben een servicecontract voor het onderhoud van hun cv-ketel. Hierbij komt de monteur jaarlijks langs. Bij JVD Direct Services kunt u makkelijk en snel een servicecontract aanvragen. En deze is ook nog eens betaalbaar.

Eenmalige onderhoudsbeurt

Ook voor een eenmalige onderhoudsbeurt of reparatie kunt u bij ons terecht. Hier doen we niet moeilijk over. Wij zijn blij als we u kunnen helpen bij problemen met uw cv-ketel.

Elk merk CV
JVD Direct Services is gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en vervanging van alle merken centrale verwarming. Daarnaast is JVD Direct Services ook nog eens officiële dealer van alle grote merken.

Nefit
Vailliant
Itho daalderop
AWB CV ketels
Bosch CV ketels
ATAG CV ketels

Bel gratis: 0800 14 28

Wat doen wij bij het onderhoud van uw cv-ketel?

  • Toestel nazien op lekkages van water, gas en lucht
  • Schoonmaken van de condensafvoer
  • Instellen van de temperatuur van de cv-ketel
  • Co2-meting
  • Instellen van de gas-lucht verhouding
  • Vullen en ontluchten
  • Controleren expansievat
  • Schoonmaken branders, reinigen wisselaar
  • Schoorsteenkanaal controleren

Opleiding bij de fabrikant

Alle monteurs van JVD Direct Services zijn opgeleid bij de fabrikant van de cv-ketels. Betrouwbaarder kan niet. Ook doen ze regelmatig een opfrissingscursus. Zo zijn wij altijd optimaal voorbereid op alle mogelijke problemen en lossen we deze binnen no-time op. Ook als u geen onderhoudscontract heeft, staat JVD Direct Services voor u klaar.
Neem nu direct contact op met JVD Direct Services, en bel 0800 14 28.

Ons werkgebied

Amsterdam

Haarlem

Purmerend

Almere

Amersfoort

Utrecht

Den Haag

Alkmaar

CV reparatie in Amsterdam en omgeving

CV stuk?

Afspraak maken

Ervaringen

Zeer tevreden. Telefoonisch duidelijk tewoord gestaan. Monteur Frank is langsgekomen voor onze cv ketel i.v.m. een storing. Duidelijk uitleg vooraf en storing verhopen. Super service.
Carla
Top service en afhandeling! Gisteravond ging onze CV ketel stuk. Na verschillende 24uurs services te hebben gebeld kwamen wij uit bij JVD. Goede service en vandaag stond er gelijk een monteur op de stoep. Monteur Jan heeft goed, professioneel en netjes werk geleverd en tevens is hij ook nog vriendelijk en gezellig. JVD heeft een goede indruk op ons gemaakt en wij blijven bij deze dan ook klant bij jullie. Top service en afhandeling!!
Ron & Mariska