CV reparatie Amsterdam

Woont u in Amsterdam of omgeving en bent u op zoek naar een bedrijf dat uw cv-ketel kan repareren of onderhouden? Zoek dan niet verder, want bij JVD Direct Services bent u op het juiste adres.

Ons werkgebied voor de regio Amsterdam

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
 • Dekking midden Nederland
 • 24 uur en 7 dagen
 • Geen voorrijkosten
 • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Laat uw cv-ketel langer meegaan

Het is heel erg belangrijk om uw verwarmingsinstallatie regelmatig te laten controleren en onderhouden. Het zorgt ervoor dat u niet ineens voor een vervelende verrassing komt te staan, want die verrassingen komen altijd ongelegen. Een bijkomend voordeel: uw cv-ketel gaat langer mee als u deze regelmatig onderhoudt, en bovendien wordt de cv-ketel veel zuiniger. En dat scheelt in uw portemonnee.

Servicecontract

Veel huishoudens in Amsterdam hebben een servicecontract voor het onderhoud van hun cv-ketel. Hierbij komt de monteur jaarlijks langs. Bij JVD Direct Services kunt u makkelijk en snel een servicecontract aanvragen. En deze is ook nog eens betaalbaar.

Eenmalige onderhoudsbeurt

Ook voor een eenmalige onderhoudsbeurt of reparatie kunt u bij ons terecht. Hier doen we niet moeilijk over. Wij zijn blij als we u kunnen helpen bij problemen met uw cv-ketel.

Elk merk CV

JVD Direct Services is gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en vervanging van alle merken centrale verwarming. Daarnaast is JVD Direct Services ook nog eens officiële dealer van alle grote merken.

Bel gratis: 085 020 78 78

Wat doen wij bij het onderhoud van uw cv-ketel?

 • Toestel nazien op lekkages van water, gas en lucht
 • Schoonmaken van de condensafvoer
 • Instellen van de temperatuur van de cv-ketel
 • Co2-meting
 • Instellen van de gas-lucht verhouding
 • Vullen en ontluchten
 • Controleren expansievat
 • Schoonmaken branders, reinigen wisselaar
 • Schoorsteenkanaal controleren

Opleiding bij de fabrikant

Alle monteurs van JVD Direct Services zijn opgeleid bij de fabrikant van de cv-ketels. Betrouwbaarder kan niet. Ook doen ze regelmatig een opfrissingscursus. Zo zijn wij altijd optimaal voorbereid op alle mogelijke problemen en lossen we deze binnen no-time op. Ook als u geen onderhoudscontract heeft, staat JVD Direct Services voor u klaar.

Neem nu direct contact op met JVD Direct Services, en bel 085 020 78 78.

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak