CV ketel storing

Regio Amsterdam

Een storing aan een cv ketel komt regelmatig voor en is erg vervelend. U kunt een storing aan uw cv ketel merken doordat uw cv ketel bijvoorbeeld lekt, een brommend of tikkend geluid maakt of zelfs uitgevallen is. In veel gevallen weten mensen niet hoe ze een storing aan de cv ketel kunnen oplossen. JVD Direct Services werkt al meer dan 20 jaar met alle cv ketel merken. Woont u in Amsterdam en omgeving en heeft u een storing aan uw cv-ketel? Dan kunt u 24/7 terecht bij JVD Direct Services.

Ons werkgebied voor de regio Amsterdam

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Opfrissingscursus

JVD Direct Services werkt al meer dan 20 jaar met alle cv ketel merken die u zich kunt bedenken. Onze monteurs zijn goed opgeleid en krijgen elk jaar een opfrissingscursus, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vak. Is uw cv ketel uitgevallen, kapot of lekt deze? Bij JVD Direct Services weten we er raad mee.

Heeft uw cv ketel een storing of onderhoud nodig?

Een storing aan uw cv ketel kunt u opmerken doordat uw cv ketel bijvoorbeeld lekt, een brommend of tikkend geluid maakt of zelfs uitgevallen is. Maar ook als u uw cv ketel regelmatig moet bijvullen met water of als deze maar blijft verwarmen, is het handig om een professioneel bedrijf ernaar te laten kijken.

Wij helpen u snel en vakkundig

JVD Direct Services is door de jarenlange ervaring expert geworden op het gebied van centrale verwarming. Wij kunnen deze daardoor zo snel, vakkundig en betaalbaar mogelijk oplossen. U hoeft niet bang te zijn dat u de hele dag moet thuisblijven, we bellen u een half uur voordat de monteur vertrek dat hij eraan komt. Neem nu contact op met JVD Direct Services, en laat snel kijken naar uw cv ketel. Wij bieden u een goede service en helpen u 24/7!

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak