CV ketel storing? laat het direct oplossen door dé CV ketel specialisten van Amsterdam

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Een storing aan een cv-ketel komt regelmatig voor. In veel gevallen weten mensen niet wat ze met zo’n situatie aanmoeten. Woont u in Amsterdam en heeft u een storing aan uw cv-ketel? Dan kunt u 24/7 terecht bij JVD Direct Services.

Lekkende cv-ketel

Een storing aan uw cv-ketel kunt u opmerken als bijvoorbeeld uw cv-ketel lekt. Daarnaast komt het ook vaak voor dat de cv-ketel een brommend of tikkend geluid maakt. In sommige situaties valt de hele cv-ketel uit. Maar ook als u uw cv-ketel regelmatig moet bijvullen met water of als deze maar blijft verwarmen, is het handig om een professioneel bedrijf ernaar te laten kijken.

Alle merken

JVD Direct Services in Amsterdam is een zeer ervaren bedrijf. Al meer dan 20 jaar werken wij met alle merken cv-ketels die u zich maar kunt bedenken. Of deze nou uitgevallen of kapot zijn, wij weten er raad mee. Al onze cv-monteurs worden opgeleid in alle merken cv-ketels.

Bel gratis: 0800 14 28

Opfrissingscursus

Onze cv-monteurs worden dus goed opgeleid en krijgen jaarlijks een opfrissingscursus, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste snufjes van het vak. Daarnaast is JVD Direct Services door de jarenlange ervaring expert geworden op het gebied van centrale verwarming en kunnen wij deze zo snel, vakkundig en betaalbaar mogelijk oplossen. En boven op dat alles bieden wij ook nog eens een goede service, 24/7.

Neem nu contact op

Neem nu contact op met JVD Direct Services, en laat snel kijken naar uw cv-ketel. U hoeft niet bang te zijn dat u de hele dag moet thuisblijven: wij geven een half uur voordat de monteur vertrekt een belletje dat hij eraan komt. Zo kunt u gewoon doorgaan met uw dagelijkse bezigheden.

Ons werkgebied voor Amsterdam

Werkgebied Amsterdam

Hoofdkantoor
JVD Direct Services B.V.

cv-ketel storing Amsterdam

Cv-ketel storing?

Afspraak maken

Ervaringen

Zeer tevreden. Telefoonisch duidelijk tewoord gestaan. Monteur Frank is langsgekomen voor onze cv ketel i.v.m. een storing. Duidelijk uitleg vooraf en storing verhopen. Super service.
Carla
Top service en afhandeling! Gisteravond ging onze CV ketel stuk. Na verschillende 24uurs services te hebben gebeld kwamen wij uit bij JVD. Goede service en vandaag stond er gelijk een monteur op de stoep. Monteur Jan heeft goed, professioneel en netjes werk geleverd en tevens is hij ook nog vriendelijk en gezellig. JVD heeft een goede indruk op ons gemaakt en wij blijven bij deze dan ook klant bij jullie. Top service en afhandeling!!
Ron & Mariska