CV ketel storing? laat het direct oplossen door dé CV ketel specialisten van Amsterdam

Een storing aan een cv-ketel komt regelmatig voor. In veel gevallen weten mensen niet wat ze met zo’n situatie aanmoeten. Woont u in Amsterdam en heeft u een storing aan uw cv-ketel? Dan kunt u 24/7 terecht bij JVD Direct Services.

Bel gratis: 0800 14 28

Ons werkgebied

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Jarenlange ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt
Over de kosten van de rioolontstopping hoeft u zich ook geen zorgen te maken: wij rekenen geen voorrijkosten. U hoeft bovendien niet de hele dag thuis te blijven: wij bellen u een half uur voor de monteur uw kant op gaat. Zo kunt u doorgaan met uw dagelijkse zaken.

Lekkende cv-ketel

Een storing aan uw cv-ketel kunt u opmerken als bijvoorbeeld uw cv-ketel lekt. Daarnaast komt het ook vaak voor dat de cv-ketel een brommend of tikkend geluid maakt. In sommige situaties valt de hele cv-ketel uit. Maar ook als u uw cv-ketel regelmatig moet bijvullen met water of als deze maar blijft verwarmen, is het handig om een professioneel bedrijf ernaar te laten kijken.

Alle merken

JVD Direct Services in Amsterdam is een zeer ervaren bedrijf. Al meer dan 20 jaar werken wij met alle merken cv-ketels die u zich maar kunt bedenken. Of deze nou uitgevallen of kapot zijn, wij weten er raad mee. Al onze cv-monteurs worden opgeleid in alle merken cv-ketels.

Opfrissingscursus

Onze cv-monteurs worden dus goed opgeleid en krijgen jaarlijks een opfrissingscursus, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste snufjes van het vak. Daarnaast is JVD Direct Services door de jarenlange ervaring expert geworden op het gebied van centrale verwarming en kunnen wij deze zo snel, vakkundig en betaalbaar mogelijk oplossen. En boven op dat alles bieden wij ook nog eens een goede service, 24/7.

Neem nu contact op

Neem nu contact op met JVD Direct Services, en laat snel kijken naar uw cv-ketel. U hoeft niet bang te zijn dat u de hele dag moet thuisblijven: wij geven een half uur voordat de monteur vertrekt een belletje dat hij eraan komt. Zo kunt u gewoon doorgaan met uw dagelijkse bezigheden.

Bel gratis: 0800 14 28

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak