CV reparatie en storing

Regio Amsterdam

Is uw cv-ketel defect? Of heeft u last van een storing? Helaas komen storingen aan cv-ketels heel vaak voor. U kunt dit merken aan het feit dat uw cv-ketel lekt, een brommend geluid maakt, tikt of ineens uitvalt. Uw cv is aan reparatie toe. Elke cv-ketel moet eigenlijk elk jaar worden gecontroleerd. Niet alleen zorgt dit ervoor dat uw centrale verwarming dan minder snel stuk gaat, uw ketel wordt ook een stuk veiliger.

Ons werkgebied voor de regio Amsterdam

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
 • Dekking midden Nederland
 • 24 uur en 7 dagen
 • Geen voorrijkosten
 • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Laat uw cv repareren

Jammer genoeg wordt het belang van cv-onderhoud vaak vergeten. Zonde, want het levert u veel op. Meestal wordt voor het onderhoud van uw cv een servicecontract afgesloten en komt de monteur periodiek eens per jaar langs. Maar natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een eenmalige onderhoudsbeurt aan uw verwarmingsinstallatie. De keuze is helemaal aan u. Wanneer u ons vraagt uw cv te laten repareren zal uw cv-ketel weer klaar zijn voor de komende periode.

integras
logo
Agpo
Nefit
Vailliant
Itho daalderop
AWB CV ketels
Bosch CV ketels
ATAG CV ketels

Alle merken centrale verwarming

JVD Direct Services is gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en installatie van alle merken centrale verwarming. Daarnaast zijn wij ook nog eens officiële dealer van alle grote merken. Wilt u zich aanmelden voor een servicecontract? Klik dan op de button ‘aanmelding servicecontract’, en het is in een aantal simpele stappen geregeld.

Maar wat doen wij nu precies aan uw centrale verwarming?

 • Nazien toestel op lekkages van water, gas en lucht
 • Condensafvoer schoonmaken
 • Temperatuur van de cv-ketel instellen
 • Co2-meting of gas-luchtverhouding instellen
 • Vullen en ontluchten van uw centrale verwarming
 • Het expansievat controleren
 • Schoonmaken van de branders
 • Wisselaar reinigen
 • Schoorsteenkanaal controleren als het om een open toestel gaat

Al onze monteurs hebben een opleiding bij de fabrikanten van verschillende cv-ketels gevolgd. Zo zijn ze altijd optimaal voorbereid op alle problemen die zich kunnen voordoen. Vakkundigheid is ons motto, en daarnaast staan wij 24/7 voor u klaar, zelfs als u geen onderhoudscontract heeft.

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak