CV reparatie? CV storing? Laat het direct oplossen door dé CV monteur van Amsterdam

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Is uw cv-ketel defect? Of heeft u last van een storing? Helaas komen storingen aan cv-ketels heel vaak voor. U kunt dit merken aan het feit dat uw cv-ketel lekt, een brommend geluid maakt, tikt of ineens uitvalt. Uw cv is aan reparatie toe. Elke cv-ketel moet eigenlijk elk jaar worden gecontroleerd. Niet alleen zorgt dit ervoor dat uw centrale verwarming dan minder snel stuk gaat, uw ketel wordt ook een stuk veiliger.

Laat uw cv repareren

Jammer genoeg wordt het belang van cv-onderhoud vaak vergeten. Zonde, want het levert u veel op. Meestal wordt voor het onderhoud van uw cv een servicecontract afgesloten en komt de monteur periodiek eens per jaar langs. Maar natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een eenmalige onderhoudsbeurt aan uw verwarmingsinstallatie. De keuze is helemaal aan u. Wanneer u ons vraagt uw cv te laten repareren zal uw cv-ketel weer klaar zijn voor de komende periode.

Alle merken centrale verwarming

JVD Direct Services is gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en installatie van alle merken centrale verwarming. Daarnaast zijn wij ook nog eens officiële dealer van alle grote merken. Wilt u zich aanmelden voor een servicecontract? Klik dan op de button ‘aanmelding servicecontract’, en het is in een aantal simpele stappen geregeld.

Nefit
Vailliant
Itho daalderop
AWB CV ketels
Bosch CV ketels
ATAG CV ketels
 

Bel gratis: 0800 14 28

Maar wat doen wij nu precies aan uw centrale verwarming?

  • Nazien toestel op lekkages van water, gas en lucht
  • Condensafvoer schoonmaken
  • Temperatuur van de cv-ketel instellen
  • Co2-meting of gas-luchtverhouding instellen
  • Vullen en ontluchten van uw centrale verwarming
  • Het expansievat controleren
  • Schoonmaken van de branders
  • Wisselaar reinigen
  • Schoorsteenkanaal controleren als het om een open toestel gaat

Al onze monteurs hebben een opleiding bij de fabrikanten van verschillende cv-ketels gevolgd. Zo zijn ze altijd optimaal voorbereid op alle problemen die zich kunnen voordoen. Vakkundigheid is ons motto, en daarnaast staan wij 24/7 voor u klaar, zelfs als u geen onderhoudscontract heeft.

Ons werkgebied voor Amsterdam

Werkgebied Amsterdam

Hoofdkantoor
JVD Direct Services B.V.

Cv-reparatie

CV storing?

Afspraak maken

Ervaringen

Zeer tevreden. Telefoonisch duidelijk tewoord gestaan. Monteur Frank is langsgekomen voor onze cv ketel i.v.m. een storing. Duidelijk uitleg vooraf en storing verhopen. Super service.
Carla
Top service en afhandeling! Gisteravond ging onze CV ketel stuk. Na verschillende 24uurs services te hebben gebeld kwamen wij uit bij JVD. Goede service en vandaag stond er gelijk een monteur op de stoep. Monteur Jan heeft goed, professioneel en netjes werk geleverd en tevens is hij ook nog vriendelijk en gezellig. JVD heeft een goede indruk op ons gemaakt en wij blijven bij deze dan ook klant bij jullie. Top service en afhandeling!!
Ron & Mariska