CV reparatie en storing

Regio Amsterdam

Eigenlijk zou jaarlijks uw cv ketel onderhoud moeten ontvangen. Een storing aan een cv ketel komt namelijk regelmatig voor en is erg vervelend. U kunt deze herkennen doordat uw cv ketel bijvoorbeeld lekt, een brommend of tikkend geluid maakt of zelfs uitgevallen is. In veel gevallen weten mensen niet hoe ze een storing aan de cv ketel kunnen oplossen. Woont u in Amsterdam of omgeving en heeft u een storing aan uw cv ketel? Dan kunt u 24/7 terecht bij JVD Direct Services.

Ons werkgebied voor de regio Amsterdam

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
 • Dekking midden Nederland
 • 24 uur en 7 dagen
 • Geen voorrijkosten
 • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Cv onderhoud of reparatie

Voor onderhoud of reparatie van uw cv ketel kunt u altijd terecht bij JVD Direct Services.  Meestal wordt voor cv onderhoud en reparaties een servicecontract afgesloten en komt de monteur jaarlijks langs. Sluit u liever geen servicecontract bij ons af? Ook voor een eenmalige onderhoudsbeurt of reparatie kunt u bij ons terecht.

integras
logo
Agpo
Nefit
Vailliant
Itho daalderop
AWB CV ketels
Bosch CV ketels
ATAG CV ketels

Alle merken centrale verwarming

JVD Direct Services is gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en installatie van alle merken centrale verwarming. Daarnaast zijn wij ook nog eens officiële dealer van alle grote merken. 

Maar wat doen wij nu precies aan uw centrale verwarming?

 • Nazien toestel op lekkages van water, gas en lucht
 • Condensafvoer schoonmaken
 • Temperatuur van de cv-ketel instellen
 • Co2-meting of gas-luchtverhouding instellen
 • Vullen en ontluchten van uw centrale verwarming
 • Het expansievat controleren
 • Schoonmaken van de branders
 • Wisselaar reinigen
 • Schoorsteenkanaal controleren als het om een open toestel gaat

Al onze monteurs hebben een opleiding bij de fabrikanten van verschillende cv-ketels gevolgd. Zo zijn ze altijd optimaal voorbereid op alle problemen die zich kunnen voordoen. Vakkundigheid is ons motto, en daarnaast staan wij 24/7 voor u klaar, zelfs als u geen onderhoudscontract heeft.

Vakmanschap

Al meer dan 20 jaar heeft JVD Direct Services ervaring met het oplossen van storingen en het repareren van Intergas cv ketels. Jaarlijks worden onze monteurs bijgeschoold door het trainingsteam van Intergas, zodat de kennis van onze monteurs up-to-date blijft.

Service

Wilt u uw cv ketel laten repareren of onderhouden en woont u in Amsterdam of omgeving? Bij JVD Direct Service staat service hoog in het vaandel en hebben wij een 24-uursservice. Neem gratis contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat uw cv ketel zo snel mogelijk weer tip top in orde is.

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak