CV ketel onderhoud Utrecht

Uw verwarmingsinstallatie houdt u altijd warm en het is dan ook erg vervelend als u niet meer op uw cv kunt rekenen. Het onderhoud is daarom van groot belang. Ten eerste om verrassingen te voorkomen, maar ook om langer te kunnen genieten van uw cv-ketel. Uw cv gaat dankzij onderhoud namelijk langer mee, waardoor u uiteindelijk geld bespaart. Daarnaast zal uw ck-ketel zuiniger stoken. Een win-winsituatie dus.

Ons werkgebied voor de regio Utrecht

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
 • Dekking midden Nederland
 • 24 uur en 7 dagen
 • Geen voorrijkosten
 • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Wees problemen voor door onderhoud aan uw CV ketel

Het onderhoud van uw cv-ketel is erg belangrijk, omdat hierdoor voortijdig gebreken ontdekt kunnen worden. Meestal wordt er een servicecontract afgesloten voor het onderhoud van uw cv, en komen wij een keer per jaar hiervoor langs. Natuurlijk kunnen wij ook gelijk langskomen als u een probleem heeft, of gewoon een eenmalige onderhoudsbeurt wilt.

Officiële dealer

JVD Direct Services is gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en de installatie van alle merken centrale verwarming. Tevens zijn wij officiële dealer van alle grote merken. U kunt zich heel gemakkelijk aanmelden voor een servicecontract: u hoeft alleen op de button ‘aanmelding servicecontract’ te klikken.

Hoe wordt zo’n onderhoudsbeurt precies gedaan?

Dit verschilt per type cv. Over het algemeen gaat het zo:

 • Toestel nazien op lekkages van water, gas en lucht
 • Condensafvoer schoonmaken
 • Temperatuur van de cv-ketel instellen
 • CO2-meting of de gas-lucht verhouding instellen
 • Vuilen en ontluchten
 • Expansievat controleren
 • Branders schoonmaken, wisselaar reinigen
 • Bij een open toestel wordt het schoorsteenkanaal gecontroleerd

Alle monteurs van JVD Direct services hebben een opleiding gevolgd bij de fabrikant van de cv-ketels. Hierdoor zijn ze zo goed mogelijk voorbereid op alle problemen van uw cv-installatie. Onze monteurs gaan vakkundig te werk en zullen altijd voor u klaarstaan.

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

CV KETEL ONDERHOUD?

Maak een afspraak