CV Ketel onderhoud? Laat het nu oplossen door dé CV monteur van Utrecht

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Uw verwarmingsinstallatie houdt u altijd warm en het is dan ook erg vervelend als u niet meer op uw cv kunt rekenen. Het onderhoud is daarom van groot belang. Ten eerste om verrassingen te voorkomen, maar ook om langer te kunnen genieten van uw cv-ketel. Uw cv gaat dankzij onderhoud namelijk langer mee, waardoor u uiteindelijk geld bespaart. Daarnaast zal uw ck-ketel zuiniger stoken. Een win-winsituatie dus.

Het belang van onderhoud aan uw CV ketel

Het onderhoud van uw cv-ketel is erg belangrijk, omdat hierdoor voortijdig gebreken ontdekt kunnen worden. Meestal wordt er een servicecontract afgesloten voor het onderhoud van uw cv, en komen wij een keer per jaar hiervoor langs. Natuurlijk kunnen wij ook gelijk langskomen als u een probleem heeft, of gewoon een eenmalige onderhoudsbeurt wilt. Dankzij onderhoud bespaart u uiteindelijk geld!

Bel gratis: 0800 14 28

Officiële dealer
JVD Direct Services is gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en de installatie van alle merken centrale verwarming. Tevens zijn wij officiële dealer van alle grote merken. U kunt zich heel gemakkelijk aanmelden voor een servicecontract: u hoeft alleen op de button ‘aanmelding servicecontract’ te klikken.
Hoe wordt zo’n onderhoudsbeurt precies gedaan? Dit verschilt per type cv. Over het algemeen gaat het zo:

  • Toestel nazien op lekkages van water, gas en lucht
  • Condensafvoer schoonmaken
  • Temperatuur van de cv-ketel instellen
  • CO2-meting of de gas-lucht verhouding instellen
  • Vuilen en ontluchten
  • Expansievat controleren
  • Branders schoonmaken, wisselaar reinigen
  • Bij een open toestel wordt het schoorsteenkanaal gecontroleerd

Alle monteurs van JVD Direct services hebben een opleiding gevolgd bij de fabrikant van de cv-ketels. Hierdoor zijn ze zo goed mogelijk voorbereid op alle problemen van uw cv-installatie. Onze monteurs gaan vakkundig te werk en zullen altijd voor u klaarstaan.

Ons werkgebied voor Utrecht

Werkgebied Utrecht

Hoofdkantoor
JVD Direct Services B.V.
CV onderhoud en reparaties

CV ketel onderhoud?

Afspraak maken

Ervaringen

Zeer tevreden. Telefoonisch duidelijk tewoord gestaan. Monteur Frank is langsgekomen voor onze cv ketel i.v.m. een storing. Duidelijk uitleg vooraf en storing verhopen. Super service.
Carla
Top service en afhandeling! Gisteravond ging onze CV ketel stuk. Na verschillende 24uurs services te hebben gebeld kwamen wij uit bij JVD. Goede service en vandaag stond er gelijk een monteur op de stoep. Monteur Jan heeft goed, professioneel en netjes werk geleverd en tevens is hij ook nog vriendelijk en gezellig. JVD heeft een goede indruk op ons gemaakt en wij blijven bij deze dan ook klant bij jullie. Top service en afhandeling!!
Ron & Mariska