CV ketel onderhoud

Altijd een monteur in uw regio.

Het onderhouden van uw verwarmingsinstallatie is erg belangrijk. Niet alleen voorkomt het dat u voor vervelende verrassingen komt te staan, maar ook gaat uw cv-ketel langer mee als u regelmatig onderhoud laat doen. Uiteindelijk bespaart u hier ook geld mee, aangezien uw cv-ketel zuiniger gaat stoken. Een win-winsituatie dus..

Ons werkgebied

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Wees problemen voor door onderhoud aan uw CV ketel

Het onderhoud van uw cv-ketel is erg belangrijk, omdat hierdoor voortijdig gebreken ontdekt kunnen worden. Meestal wordt er een servicecontract afgesloten voor het onderhoud van uw cv, en komen wij een keer per jaar hiervoor langs. Natuurlijk kunnen wij ook gelijk langskomen als u een probleem heeft, of gewoon een eenmalige onderhoudsbeurt wilt.

integras
logo
Agpo
Nefit
Vailliant
Itho daalderop
AWB CV ketels
Bosch CV ketels
ATAG CV ketels

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

CV KETEL ONDERHOUD?

Maak een afspraak