CV Ketel onderhoud? Schakel JVD Direct Services in.

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

Het onderhouden van uw verwarmingsinstallatie is erg belangrijk. Niet alleen voorkomt het dat u voor vervelende verrassingen komt te staan, maar ook gaat uw cv-ketel langer mee als u regelmatig onderhoud laat doen. Uiteindelijk bespaart u hier ook geld mee, aangezien uw cv-ketel zuiniger gaat stoken. Een win-winsituatie dus.

Wees problemen voor door onderhoud aan uw CV ketel

Het onderhoud van uw cv-ketel is erg belangrijk, omdat hierdoor voortijdig gebreken ontdekt kunnen worden. Meestal wordt er een servicecontract afgesloten voor het onderhoud van uw cv, en komen wij een keer per jaar hiervoor langs. Natuurlijk kunnen wij ook gelijk langskomen als u een probleem heeft, of gewoon een eenmalige onderhoudsbeurt wilt.

Nefit
Vailliant
Itho daalderop
AWB CV ketels
Bosch CV ketels
ATAG CV ketels

Bel gratis: 0800 14 28

Officiële dealer
JVD Direct Services is gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en de installatie van alle merken centrale verwarming. Tevens zijn wij officiële dealer van alle grote merken. U kunt zich heel gemakkelijk aanmelden voor een servicecontract: u hoeft alleen op de button ‘aanmelding servicecontract’ te klikken.
Hoe wordt zo’n onderhoudsbeurt precies gedaan? Dit verschilt per type cv. Over het algemeen gaat het zo:

  • Toestel nazien op lekkages van water, gas en lucht
  • Condensafvoer schoonmaken
  • Temperatuur van de cv-ketel instellen
  • CO2-meting of de gas-lucht verhouding instellen
  • Vuilen en ontluchten
  • Expansievat controleren
  • Branders schoonmaken, wisselaar reinigen
  • Bij een open toestel wordt het schoorsteenkanaal gecontroleerd

Alle monteurs van JVD Direct services hebben een opleiding gevolgd bij de fabrikant van de cv-ketels. Hierdoor zijn ze zo goed mogelijk voorbereid op alle problemen van uw cv-installatie. Onze monteurs gaan vakkundig te werk en zullen altijd voor u klaarstaan.

Ons werkgebied

Amsterdam

Haarlem

Purmerend

Almere

Amersfoort

Utrecht

Den Haag

Alkmaar

CV onderhoud en reparaties

CV ketel onderhoud?

Afspraak maken

Ervaringen

Zeer tevreden. Telefoonisch duidelijk tewoord gestaan. Monteur Frank is langsgekomen voor onze cv ketel i.v.m. een storing. Duidelijk uitleg vooraf en storing verhopen. Super service.
Carla
Top service en afhandeling! Gisteravond ging onze CV ketel stuk. Na verschillende 24uurs services te hebben gebeld kwamen wij uit bij JVD. Goede service en vandaag stond er gelijk een monteur op de stoep. Monteur Jan heeft goed, professioneel en netjes werk geleverd en tevens is hij ook nog vriendelijk en gezellig. JVD heeft een goede indruk op ons gemaakt en wij blijven bij deze dan ook klant bij jullie. Top service en afhandeling!!
Ron & Mariska