CV ketel onderhoud Amsterdam

Regelmatig onderhoud aan uw CV ketel is belangrijk om CV storingen en CV reparaties te voorkomen. Uw CV ketel gaat langer mee als deze regelmatig onderhouden wordt. Tevens zal een CV installatie minder gas verbruiken als er regelmatig CV onderhoud wordt uitgevoerd. JVD Direct service Amsterdam verzorgt het periodiek CV onderhoud en de regio Amsterdam voor alle merken CV installaties zoals Itho, AWB, Vaillant, Remeha, Intergas HR ketels en ATAG. 

CV ketel onderhoud in regio Amsterdam

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
 • Dekking heel Amsterdam
 • 24 uur en 7 dagen
 • Geen voorrijkosten in Amsterdam
 • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de CV monteur naar u toe komt in Amsterdam

Riool verstopt

CV ketel onderhoud voorkomt problemen

Het onderhoud van uw cv ketel is erg belangrijk om gebreken tijdig te ontdekken. Meestal wordt voor cv onderhoud en reparaties een servicecontract afgesloten en komt de monteur jaarlijks bij u in Amsterdam langs. Sluit u liever geen servicecontract af? Ook voor een eenmalige onderhoudsbeurt of reparatie kunt JVD Direct service Amsterdam terecht.

Erkend dealer voor CV onderhoud in Amstardam 

JVD Direct Services Amsterdam is gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en de installatie van alle merken centrale verwarming. Daarnaast zijn wij ook officiële dealer van alle grote merken.

Wat houdt CV onderhoud precies in?

 • CV ketel nakijken op lekkages van water, gas en lucht op lokatie in Amsterdam
 • Condensafvoer schoonmaken
 • Temperatuur van de cv-ketel instellen
 • CO2-meting of de gas-lucht verhouding instellen
 • Vullen en ontluchten van cv ketel
 • Expansievat van cv ketel controleren
 • Branders schoonmaken, wisselaar reinigen
 • Bij een open cv toestel wordt het schoorsteenkanaal gecontroleerd

Meld u aan voor een cv servicecontract in Amsterdam door op onderstaande knop te klikken.

CV onderhoud service Amsterdam

Wilt u uw cv ketel laten onderhouden en woont u in Amsterdam? Of heeft u een CV storing of dringend probleem waardoor we gelijk moeten langskomen? JVD Direct Service Amsterdam heeft een 24-uursservice en staat 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons en wij zorgen ervoor dat uw cv ketel zo snel mogelijk weer tip top in orde is.

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

CV storing in Amsterdam?

Maak een afspraak