24/7 Contact

Wilt u direct in contact komen met JVD Direct Services? 24/7 staan wij voor u klaar!

Bel gratis: 085 020 78 78

Hoofdkantoor:
JvD Direct Services B.V.
Van Slingelandtplein 13 c
1051 DD Amsterdam
BEL GRATIS: 085 0207878

Emailadres: info@jvddirectservices.nl
KvKnr: NL60991771
BTW nummer: NL8541.54.036B01
Bankgegevens: 65.54.16.188 ING Amsterdam
IBAN nummer: NL77INGB0655416188

Riool verstopt

Ervaringen

Thanks JVD for the quick and friendly services for replacing my flotter of my toilet, specifically I would like to thank Mike, kind regards, Kat
Chase
Afgelopen maandag (1 januari) hield onze cv ketel er totaal mee op, gelukkig kon er een monteur van JVD dezelfde middag nog komen. Helaas viel mijn cv niet meer te repareren. De volgende dag is er nieuwe geplaatst, dank Jan, voor de snelle service!
Swaan
Onderhoud CV ketel of verstoppingen: al jaren is dit ons vertrouwde adres. Vandaag afvoer wasmachine verstopt, niet alleen kundig verholpen door Michael, maar ook als extra (gratis) service de leiding aangepast voor betere doorstroming plus tips om toekomstige verstoppingen te voorkomen.
Jef
Prima werk geleverd door de heren van JVD; zo begin je met een keukenverstopping en blijkt er in het riool o.a. 2 werkhandschoenen de boel te blokkeren die de grootste oorzaak zijn van alle ellende, tuin na deze lange klus netjes achter gelaten door de mannen!
Bob
afgelopen dinsdag heeft de monteur van JVD Direct services onze verstopte keukenafvoer snel en goed vrijgemaakt van de verstopping. Alles loopt weer als een zonnetje, dank voor het vlotte en zeer nette werk wat is geleverd!
Gieser
doordat er veel verstoppingen zijn voorgekomen van het riool de afgelopen jaren, is dankzij de monteurs van JVD Direct Services dmv een camera inspectie het probleem achterhaald en binnen afzienbare tijd het buitenriool vervangen. Alles loopt weer soepel door, super werk geleverd en ons erf zeer netjes achtergelaten! mvg, Bram & Jolanda
Hogen
Aangezien ik ondoordacht kaarsvet door de afvoer heb weggespoeld, moest ik een beroep doen op JVD om dit probleem voor mij op te lossen. Gelukkig heeft de monteur dit binnen afzienbare tijd verholpen, en wijze les geleerd! groet, Klaas
Gorte
Last friday the sewer was completely blocked, fortunately JVD was able to come immediately to fix the problem. thanks for the quick service! John
John
Na uitgebreid onderzoek van ons regelmatig verstopte riool, is geconstateerd dat de gresbuis gebroken en lek is door ingegroeide boomwortels, het riool is de dag erna vervangen, daarnaast is de tuin netjes achtergelaten door deze gezellige Amsterdamse jonge mannen. grt Peter
Peter Tuk
Gewoon een goede monteur voor een redelijk bedrag!
erik
De communicatie voorafgaand aan de afspraak was zeer goed en helder. Er werd duidelijk verteld wat de kosten zouden zijn. De monteur was zeer professioneel, vakkundig, legde goed uit wat het probleem was en wat hij heeft gedaan om het probleem op te lossen. Na 3 weken zonder verwarming te hebben gezeten omdat het voorgaande bedrijf het probleem niet opgelost heeft, doet ie het gelukkig weer. We zijn dus zeer tevreden met JVD en kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen. Een verademing in vergelijking met het voorgaande bedrijf.
André
Jaarlijks laat ik het onderhoud van mijn cv ketel uitvoeren door JVD Direct Services, wat ik prettig vind is dat elk jaar dezelfde aardige monteur Ed dit doet, voor mij geeft dit een vertrouwd gevoel.
Reinders
Top! Prima opgelost.
Hennie
vorige maand heeft monteur van JVD onze geiser gecontroleerd, ivm gas-lekkage kwam hij er snel achter dat er een leiding niet was gesoldeerd. Dit werd ter plaatse gefikst en de geiser werkt gelukkig weer zoals het hoort. mvg, Bas
Bas van Zwoerd
Eind augustus hebben Frank en Mike met volle tevredenheid een nieuwe cv Intergas geplaatst, professionele en ook gezellige mannen die na het installeren alles weer netjes achter hebben gelaten. Complimenten hiervoor!
Joke Band
Buitengewoon goed geholpen bij een verstopte wc. Vriendelijke en vakkundige mijnheer. Alles verzorgd achterlaten en ook nog lief voor de kinderen. Bedankt!
Jelle
Vieze geur in huis Na een paar dagen stank in huis en na pogingen te doen om het zelf op te lossen, toch Jvd gebeld. Daar hadden we al een goede ervaring mee gehad. Ze kwamen vrij snel langs. Het duurde even voordat het was opgelost, het was vrij lastig. Ik wil de loodgieter bij deze erg bedanken. We zijn blij dat we van de geur verlost zijn!
Steffy
Douche was goed verstopt bij onze woning in Zwanenburg, we konden het niet meer zelf oplossen. Het probleem is prima en snel verholpen door JVD, top.
Adriaan
Mijn man en ik hadden bij ons thuis last van terugkerende rioolverstoppingen en een vieze lucht in huis. Aangezien we hier wel klaar mee waren, hebben we op advies van vrienden JVD Direct Services gebeld voor een camera inspectie. Ze kwamen met een mooi camera-systeem, en daardoor was het probleem vrij snel verholpen! We hebben sindsdien gelukkig geen last meer gehad 🙂
Dani
Vriendelijke gasten die bij ons het riool hebben aangelegd. Voor zover ik weet is het goed gebeurd. Ik heb in ieder geval goede verhalen over de loodgieters van JVD gehoord en ze kwamen betrouwbaar over. Bedankt, mvg Thomas
Thomas
Zeer tevreden. Telefoonisch duidelijk tewoord gestaan. Monteur Frank is langsgekomen voor onze cv ketel i.v.m. een storing. Duidelijk uitleg vooraf en storing verhopen. Super service.
Carla
Ik heb afgelopen week JVD ingeschakeld voor de verstopping van het toilet. Op vakkundige wijze is dit probleem door monteur Ben opgelost, ook het feit dat hij leuke verhalen en know-how heeft, is voor mij reden deze review achter te laten. mvg
Timmer
Voor mijn oma heb ik laatst JVD gebeld omdat de moederhaard toe was aan onderhoud. Mijn oma was erg blij met de vriendelijke service van de monteur. Ook het onderhoud was nodig en is goed gebeurd!
Davy
Omdat we het aansluiten van het gasfornuis goed wilden doen, wilden we dat niet zelf doen. JVD heeft een gasspecialist, die kwam langs en heeft ons zeer professioneel geholpen; we zagen dat hij veel ervaring heeft. We weten nu dat het echt goed werkt. Vriendelijk bedankt!
Aniek en Martijn
Afgelopen week last gehad van gaslekkage in onze woning, erg vervelend. De gasspecialist was snel aanwezig en heeft het probleem snel opgelost. Ik ben blij met het werk en ik ben vriendelijk geholpen, ook aan de telefoon.
Irma
Gaskachel top schoongemaakt Vorige week heeft JVD onze DRU gaskachel helemaal schoongemaakt, we zijn superblij. De kachel geeft nu veel meer warmte af en de monteur gaf ons goede tips hoe we zelf ervoor kunnen zorgen dat hij beter schoon blijft.
Theo
Ik heb een oude gaskachel en die ging stuk, ik dacht dat de kachel niet meer te repareren zou zijn. Via de buren kwam ik bij JVD terecht. Binnen 1 uurtje had de monteur hem weer aan de praat. Hij doet het perfect. Dank je wel!
Marjolein
Onze kachel doet het niet meer. Komt doordat het vonk stiffy niet werkt. Gehoord van kennissen dat het een goed bedrijf is.
Marco
Goede service Ik kwam thuis en constateerde dat het toilet verstopt was. Ik bel JVD en ben zeer te spreken over de snelheid en vriendelijk contact door telefoon. Binnen één uur kwam er een vriendelijke monteur is het probleem zeer snel heeft opgelost. JVD bedankt! Groet Ad.
Ad
Netjes en snel Ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara
Prima bedrijf Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Klantgerichte service Professioneel en zeer vriendelijk. Dakgoot is goed schoongemaakt en het water kan weer worden afgevoerd. We kregen ook nog nuttige tips om de dakgoot vrij te houden.
Ivo de Bruin
De kelder overstroming geweldig opgelost. Snel en adequaat werd ik door JVD geholpen en werd ook de oorzaak van de wateroverlast kundig in kaart gebracht en gerepareerd. Heel veel dank aan de uitstekende monteurs.
Els Geurtz
Snel en vriendelijk Afvoer van de wasmachine was verstopt. Zelf nog geprobeerd te verhelpen met een veer maar niet gelukt. 's ochtends gebeld en nog dezelfde ochtend is de verstopping verholpen door een professionele en vriendelijke monteur, die alles keurig achterliet. Heel erg fijn!
Henne
Top service en afhandeling! Gisteravond ging onze CV ketel stuk. Na verschillende 24uurs services te hebben gebeld kwamen wij uit bij JVD. Goede service en vandaag stond er gelijk een monteur op de stoep. Monteur Jan heeft goed, professioneel en netjes werk geleverd en tevens is hij ook nog vriendelijk en gezellig. JVD heeft een goede indruk op ons gemaakt en wij blijven bij deze dan ook klant bij jullie. Top service en afhandeling!!
Ron & Mariska
Snel en adequaat werd ik door Jvd geholpen en werd ook de oorzaak van de verstopte gootsteen kundig in kaart gebracht en gerepareerd. Heel veel dank aan de uitstekende monteurs.
Els Greutz
Ik kwam thuis en constateerde dat het toilet verstopt was. Ik bel JVD en ben zeer te spreken over de snelheid en vriendelijk contact door telefoon. Binnen één uur kwam er een vriendelijke monteur is het probleem zeer snel heeft opgelost. JVD bedankt! Groet Ad.
Ad
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Professioneel en zeer vriendelijk. Afvoer werkt weer prima. We kregen ook nog nuttige tips om de afvoer vrij te houden.
Ivo de Bruin
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara
Onze afvoer was verstopt. Zelf nog geprobeerd te verhelpen met een veer maar niet gelukt. 's Ochtends gebeld en nog dezelfde ochtend is de verstopping verholpen door een professionele en vriendelijke monteur, die alles keurig achterliet. Heel erg fijn!
Henne