Centrale verwarming aanleggen? • JVD Direct Services CV specialist Amsterdam

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

JVD Direct Services is al 25 jaar actief in de verwarming branche. Onder andere het plaatsen van alle merken cv ketels, het onderhouden en repareren van alle merken cv ketels. Ook het aanleggen en aanpassen van het leidings werk. De rookgas afvoer aanpassen is ook onderdeel van onze specialisaties.

Problemen met uw cv ketel?

Als het aankomt op verwarming doen wij niet alleen de cv ketel maar ook de vloerverwarming en het aanleggen van radiatoren. Heeft u problemen met uw cv ketel of heeft uw cv ketel een onderhoudsbeurt nodig, bel dan JVD Direct Services op 0800 – 14 28 wij staan 24/7 voor u klaar.

JVD Direct Services

JVD Direct Services BV is gespecialiseerd in CV onderhoud, CV reparatie en installatie van alle merken centrale verwarming. Bel gratis 0800 14 28.

Merken CV ketels waar wij mee werken

     

Bel gratis: 0800 14 28

JVD Direct Services is gespecialiseerd in cv-onderhoud, cv-reparatie en de installatie van alle merken centrale verwarming. Ben nu gratis en vrijblijvend 0800 1428 om te horen wat wij voor u kunnen betekenen.

Ons werkgebied voor Amsterdam

Amsterdam

Haarlem

Almere

Lelystad

Amersfoort

Utrecht

Den Haag

Centrale verwarming laten repareren

Centrale verwarming aanleggen in Amsterdam?

Afspraak maken

Ervaringen

Zeer tevreden. Telefoonisch duidelijk tewoord gestaan. Monteur Frank is langsgekomen voor onze cv ketel i.v.m. een storing. Duidelijk uitleg vooraf en storing verhopen. Super service.
Carla
Top service en afhandeling! Gisteravond ging onze CV ketel stuk. Na verschillende 24uurs services te hebben gebeld kwamen wij uit bij JVD. Goede service en vandaag stond er gelijk een monteur op de stoep. Monteur Jan heeft goed, professioneel en netjes werk geleverd en tevens is hij ook nog vriendelijk en gezellig. JVD heeft een goede indruk op ons gemaakt en wij blijven bij deze dan ook klant bij jullie. Top service en afhandeling!!
Ron & Mariska