Centrale verwarming aanleggen

JVD Direct Services is al 25 jaar actief in de verwarming branche. Onder andere het plaatsen van alle merken cv ketels, het onderhouden en repareren van alle merken cv ketels. Ook het aanleggen en aanpassen van het leidings werk. De rookgas afvoer aanpassen is ook onderdeel van onze specialisaties.

Bel gratis: 0800 1428

Ons werkgebied

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Jarenlange ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt
Over de kosten van de rioolontstopping hoeft u zich ook geen zorgen te maken: wij rekenen geen voorrijkosten. U hoeft bovendien niet de hele dag thuis te blijven: wij bellen u een half uur voor de monteur uw kant op gaat. Zo kunt u doorgaan met uw dagelijkse zaken.

Problemen met uw cv ketel?

Als het aankomt op verwarming doen wij niet alleen de cv ketel maar ook de vloerverwarming en het aanleggen van radiatoren. Heeft u problemen met uw cv ketel of heeft uw cv ketel een onderhoudsbeurt nodig, bel dan JVD Direct Services op 0800 1428 wij staan 24/7 voor u klaar.

JVD Direct Services

JVD Direct Services BV is gespecialiseerd in CV onderhoudCV reparatie en installatie van alle merken centrale verwarming. Bel gratis 0800 1428.

Merken CV ketels waar wij mee werken

Nefit
Vailliant
Itho daalderop
AWB CV ketels
Bosch CV ketels
ATAG CV ketels

Bel gratis: 0800 1428

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak