Centrale verwarming aanleggen

Regio Amsterdam

Al meer dan 25 jaar is JVD Direct Services actief in de verwarmingsbranche. Wij hebben ervaring met het plaatsen, onderhouden en repareren van alle cv ketel merken. Ook voor het aanleggen en aanpassen van het leidingwerk kunt u bij ons terecht. Het aanpassen van de rookgasafvoer is ook onderdeel van onze specialisaties.

Ons werkgebied voor de regio Amsterdam

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Problemen met uw cv ketel?

Problemen aan uw cv ketel kunt u opmerken als uw cv ketel lekt, een brommend of tikkend geluid maakt of zelfs helemaal uitvalt. Maar ook als u uw cv ketel regelmatig moet bijvullen met water of als deze maar blijft verwarmen. JVD Direct Services helpt graag met het oplossen van het probleem of het onderhouden van uw cv ketel. Ook voor vloerverwarming of het aanleggen van radiatoren kunt u bij ons terecht.

Neem contact met ons op

Neem nu contact op met JVD Direct Services en laat snel naar uw cv ketel kijken. U hoeft niet bang te zijn dat u de hele dag moet thuisblijven: wij geven een half uur voordat de monteur vertrekt een belletje dat hij eraan komt. Zo kunt u gewoon doorgaan met uw dagelijkse bezigheden. JVD Direct Services is gespecialiseerd in verschillende cv services, zoals cv onderhoud, cv reparatie en installatie van alle merken centrale verwarming. Bel gratis 085 0207878.

Merken CV ketels waar wij mee werken

integras
logo
Agpo
Nefit
Vailliant
Itho daalderop
AWB CV ketels
Bosch CV ketels
ATAG CV ketels

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak