Camera inspectie riool

Altijd een monteur in uw regio.

JVD Direct Services is gespecialiseerd in camera-inspectie van het riool. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in rookinspectie. Een verstopping of breuk in uw riool kunnen dus zo snel mogelijk worden opgespoord, waarna het probleem op een passende manier kan worden verholpen.

Ons werkgebied

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
 • Dekking midden Nederland
 • 24 uur en 7 dagen
 • Geen voorrijkosten
 • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Wanneer moet u een camera-inspectie laten uitvoeren?

 • Als u last heeft van terugkerende rioolverstoppingen
 • Als u wortelgroei in uw hoofdriool heeft
 • Als uw keukenstandleiding steeds verstopt raakt
 • Als u bouwafval in uw hoofdriool hebt
 • Als er sprake is van een bouw- of constructiefout
 • Als u een vreemde geur in huis ruikt
 • Als u geborrel in uw leidingstelsel hoort

Speciale inspectiewagens

Zoals u ziet, kan een camera-inspectie ervoor zorgen dat een heleboel oorzaken gevonden worden. De speciale inspectiewagens van JVD Direct Services zijn uitgerust met hi-tech camera-apparatuur. Omdat niet elke inspectie dezelfde camera vereist, werkt JVD Direct Services met diverse camerasystemen. Voor elke inspectie wordt dus individueel bekeken welk camerasysteem hierbij het best van pas komt. Hoe zo’n inspectie dit nu in z’n werk? Bij een inspectie van uw riool wordt er een (kleuren)camera door de rioleringsbuis gestuurd en binnen no-time worden alle eventuele problemen zichtbaar. Wij werken met een traceersysteem om uw riolering bovengronds in kaart te brengen. De inspectie van uw rioleringsstelsel kan op een usb-stick worden opgenomen, waardoor u de inspectie met eigen ogen terug kunt zien.

Onderhouden, repareren en vernieuwen

De voordelen van een camera-inspectie zijn oneindig. Zo hoeft er niet gebroken te worden in de riolering. U ziet gelijk wat er aan de hand is. Maar niet alleen voor een camera-inspectie bent u bij JVD Direct Services op het juiste adres, ook voor het repareren of vernieuwen van de geconstateerde gebreken kunt u bij ons terecht.
Wilt u gebruikmaken van onze camera-inspectieservice? Of wilt u gewoon meer weten hierover? Neem dan vrijblijvend contact op met JVD Direct Services. Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar.

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak