Laat uw riool inspecteren met een speciale camera ยท 25 jaar ervaring

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

JVD Direct Services is gespecialiseerd in camera-inspectie van het riool. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in rookinspectie. Een verstopping of breuk in uw riool kunnen dus zo snel mogelijk worden opgespoord, waarna het probleem op een passende manier kan worden verholpen.
Wanneer moet u een camera-inspectie laten uitvoeren?

  • Als u last heeft van terugkerende rioolverstoppingen
  • Als u wortelgroei in uw hoofdriool heeft
  • Als uw keukenstandleiding steeds verstopt raakt
  • Als u bouwafval in uw hoofdriool hebt
  • Als er sprake is van een bouw- of constructiefout
  • Als u een vreemde geur in huis ruikt
  • Als u geborrel in uw leidingstelsel hoort

Bel gratis: 0800 14 28

Speciale inspectiewagens
Zoals u ziet, kan een camera-inspectie ervoor zorgen dat een heleboel oorzaken gevonden worden. De speciale inspectiewagens van JVD Direct Services zijn uitgerust met hi-tech camera-apparatuur. Omdat niet elke inspectie dezelfde camera vereist, werkt JVD Direct Services met diverse camerasystemen. Voor elke inspectie wordt dus individueel bekeken welk camerasysteem hierbij het best van pas komt. Hoe zoโ€™n inspectie dit nu in zโ€™n werk? Bij een inspectie van uw riool wordt er een (kleuren)camera door de rioleringsbuis gestuurd en binnen no-time worden alle eventuele problemen zichtbaar. Wij werken met een traceersysteem om uw riolering bovengronds in kaart te brengen. De inspectie van uw rioleringsstelsel kan op een usb-stick worden opgenomen, waardoor u de inspectie met eigen ogen terug kunt zien.
Onderhouden, repareren en vernieuwen
De voordelen van een camera-inspectie zijn oneindig. Zo hoeft er niet gebroken te worden in de riolering. U ziet gelijk wat er aan de hand is. Maar niet alleen voor een camera-inspectie bent u bij JVD Direct Services op het juiste adres, ook voor het repareren of vernieuwen van de geconstateerde gebreken kunt u bij ons terecht.
Wilt u gebruikmaken van onze camera-inspectieservice? Of wilt u gewoon meer weten hierover? Neem dan vrijblijvend contact op met JVD Direct Services. Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar.

Ons werkgebied

Amsterdam

Haarlem

Almere

Amersfoort

Utrecht

Den Haag

Purmerend

Alkmaar

Een camera-inspectie voor het riool

Camera Inspectie Riool?

Afspraak maken

Ervaringen

Mijn man en ik hadden bij ons thuis last van terugkerende rioolverstoppingen en een vieze lucht in huis. Aangezien we hier wel klaar mee waren, hebben we op advies van vrienden JVD Direct Services gebeld voor een camera inspectie. Ze kwamen met een mooi camera-systeem, en daardoor was het probleem vrij snel verholpen! We hebben sindsdien gelukkig geen last meer gehad ๐Ÿ™‚
Dani