AWB CV ketel onderhoud en reparatie, laat dat maar aan ons over!

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

AWB cv-ketels gaan ver terug in de geschiedenis: al sinds 1934 levert AWB cv-ketels en boilers, maar ook zijn er diverse hr- en vr-toestellen te vinden. Het begon allemaal in de plaats Beek en Donk. Hier richtte Herman van Tiel in 1934 het bedrijf AWB op, dat destijds nog een andere naam had. In 1953 kwam de eerste AWB oliegestookte cv-ketel op de markt, en sinds 1957 heet het bedrijf officieel AWB, wat staat voor Apparatenfabriek Warmtebouw.

 

Succes

Het echte succes begon 1968, toen er hard gewerkt werd aan een gasgestookte cv-ketel. AWB had een primeur met de eerste gasgestookte moederhaard. In 1985 kwam de eerste vr-ketel op de markt, de thermomater. Er werd gelijk hard gewerkt aan een hr-ketel, en in 1995 was deze klaar: de Thermomaster 2 HR, wat een megagroot succes was in Europa. AWB werd in 2002 overgenomen door Vaillant, en dit zorgde ervoor dat het de grootste ketelfabrikant van Europa werd.

 

Cursussen

Al in 1993 kwam JVD Direct Services in contact met AWB. Jan van Dijkhuizen had diverse klanten met een AWB-ketel, die stuk voor stuk een storing kregen en onderhoud nodig hadden. Jan besloot om verschillende cursussen over onderhoud en reparatie te volgen, en monteerde met regelmaat vr-hr-ketels van AWB.

Bel gratis: 0800 14 28

Snel geholpen

Tegenwoordig repareren en onderhouden alle monteurs van JVD Direct Services een overgroot deel van de cv-ketels. Ook als u geen onderhoudscontract bij ons heeft, helpen wij u graag. Wij willen niet dat u te lang hinder ondervindt aan uw probleem, en daarom wordt u zo snel mogelijk geholpen, maar in ieder geval binnen 24 uur.

Noodservice

JVD Direct Services heeft ook een noodservice, deze service zorgt ervoor dat u binnen 1 uur geholpen wordt. Ons advies is om uw cv-ketel jaarlijks te laten onderhouden om een storing te voorkomen. JVD Direct Services is al sinds 2001 officiële dealer van AWB. Neem nu contact met ons op voor het onderhouden, repareren of vervangen van uw cv-ketel.

Ons werkgebied voor Amsterdam

Werkgebied Amsterdam

Hoofdkantoor JVD Direct Services B.V.
AWB CV ketel onderhoud en reparatie

CV ketel onderhoud / reparatie?

Afspraak maken

Ervaringen

Omdat we het aansluiten van het gasfornuis goed wilden doen, wilden we dat niet zelf doen. JVD heeft een gasspecialist, die kwam langs en heeft ons zeer professioneel geholpen; we zagen dat hij veel ervaring heeft. We weten nu dat het echt goed werkt. Vriendelijk bedankt!
Aniek en Martijn
Afgelopen week last gehad van gaslekkage in onze woning, erg vervelend. De gasspecialist was snel aanwezig en heeft het probleem snel opgelost. Ik ben blij met het werk en ik ben vriendelijk geholpen, ook aan de telefoon.
Irma
Gaskachel top schoongemaakt Vorige week heeft JVD onze DRU gaskachel helemaal schoongemaakt, we zijn superblij. De kachel geeft nu veel meer warmte af en de monteur gaf ons goede tips hoe we zelf ervoor kunnen zorgen dat hij beter schoon blijft.
Theo
Gaskachel top schoongemaakt Ik heb een oude gaskachel en die ging stuk, ik dacht dat de kachel niet meer te repareren zou zijn. Via de buren kwam ik bij JVD terecht. Binnen 1 uurtje had de monteur hem weer aan de praat. Hij doet het perfect. Dank je wel!
Marjolein
Onze kachel doet het niet meer. Komt doordat het vonk stiffy niet werkt. Gehoord van kennissen dat het een goed bedrijf is.
Marco
Goede service Ik kwam thuis en constateerde dat het toilet verstopt was. Ik bel JVD en ben zeer te spreken over de snelheid en vriendelijk contact door telefoon. Binnen één uur kwam er een vriendelijke monteur is het probleem zeer snel heeft opgelost. JVD bedankt! Groet Ad.
Ad
Netjes en snel Ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara
Prima bedrijf Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Klantgerichte service Professioneel en zeer vriendelijk. Dakgoot is goed schoongemaakt en het water kan weer worden afgevoerd. We kregen ook nog nuttige tips om de dakgoot vrij te houden.
Ivo de Bruin
De kelder overstroming geweldig opgelost. Snel en adequaat werd ik door JVD geholpen en werd ook de oorzaak van de wateroverlast kundig in kaart gebracht en gerepareerd. Heel veel dank aan de uitstekende monteurs.
Els Geurtz
Snel en vriendelijk Afvoer van de wasmachine was verstopt. Zelf nog geprobeerd te verhelpen met een veer maar niet gelukt. 's ochtends gebeld en nog dezelfde ochtend is de verstopping verholpen door een professionele en vriendelijke monteur, die alles keurig achterliet. Heel erg fijn!
Henne
Top service en afhandeling! Gisteravond ging onze CV ketel stuk. Na verschillende 24uurs services te hebben gebeld kwamen wij uit bij JVD. Goede service en vandaag stond er gelijk een monteur op de stoep. Monteur Jan heeft goed, professioneel en netjes werk geleverd en tevens is hij ook nog vriendelijk en gezellig. JVD heeft een goede indruk op ons gemaakt en wij blijven bij deze dan ook klant bij jullie. Top service en afhandeling!!
Ron & Mariska
Snel en adequaat werd ik door Jvd geholpen en werd ook de oorzaak van de verstopte gootsteen kundig in kaart gebracht en gerepareerd. Heel veel dank aan de uitstekende monteurs.
Els Greutz
Ik kwam thuis en constateerde dat het toilet verstopt was. Ik bel JVD en ben zeer te spreken over de snelheid en vriendelijk contact door telefoon. Binnen één uur kwam er een vriendelijke monteur is het probleem zeer snel heeft opgelost. JVD bedankt! Groet Ad.
Ad
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Professioneel en zeer vriendelijk. Afvoer werkt weer prima. We kregen ook nog nuttige tips om de afvoer vrij te houden.
Ivo de Bruin
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara
Onze afvoer was verstopt. Zelf nog geprobeerd te verhelpen met een veer maar niet gelukt. 's Ochtends gebeld en nog dezelfde ochtend is de verstopping verholpen door een professionele en vriendelijke monteur, die alles keurig achterliet. Heel erg fijn!
Henne