AWB CV ketel

Onderhoud en reparatie

Al sinds 1934 levert AWB cv-ketels en boilers, maar ook zijn er diverse hr- en vr-toestellen te vinden. In 1953 kwam de eerste AWB cv ketel op de markt, dit was een oliegestookte cv-ketel. Sinds 1957 heet het bedrijf officieel AWB. JVD Direct Services is al sinds 2001 officiële dealer van AWB.

Ons werkgebied

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Succes

Het echte succes begon 1968, toen er hard gewerkt werd aan een gasgestookte cv-ketel. AWB had een primeur met de eerste gasgestookte moederhaard. In 1985 kwam de eerste vr-ketel op de markt, de thermomaster. Er werd gelijk hard gewerkt aan een hr-ketel, en in 1995 was deze klaar: de Thermomaster 2 HR, wat een megagroot succes was in Europa. AWB werd in 2002 overgenomen door Vaillant, en dit zorgde ervoor dat het de grootste ketelfabrikant van Europa werd.

Cursussen

JVD Direct Services heeft sinds 1993 contact met AWB. Diverse klanten met een AWB cv ketel kregen last van een storing of hadden onderhoud nodig. Jan besloot om zich te verdiepen in de AWB cv ketels en volgde verschillende cursussen over cv onderhoud en cv reparatie te volgen, en monteerde met regelmaat vr-hr-ketels van AWB.

Onderhoud

Ons advies is om uw cv-ketel jaarlijks te laten onderhouden om een storing te voorkomen. JVD Direct Services is al sinds 2001 officiële dealer van AWB en is gespecialiseerd in alle cv services, zoals cv onderhoud, cv reparatie en de installatie van alle merken centrale verwarming.

Tegenwoordig repareren en onderhouden alle monteurs van JVD Direct Services een overgroot deel van de cv-ketels. Ook als u geen onderhoudscontract bij ons heeft, helpen wij u graag. Wij willen niet dat u te lang hinder ondervindt aan uw probleem, en daarom wordt u zo snel mogelijk geholpen, maar in ieder geval binnen 24 uur.

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

CV KETEL ONDERHOUD / REPARATIE?

Maak een afspraak