AWB CV ketel onderhoud en reparatie, laat dat maar aan ons over!

24/7 bereikbaar. Bel gratis 0800 1428

AWB cv-ketels gaan ver terug in de geschiedenis: al sinds 1934 levert AWB cv-ketels en boilers, maar ook zijn er diverse hr- en vr-toestellen te vinden. Het begon allemaal in de plaats Beek en Donk. Hier richtte Herman van Tiel in 1934 het bedrijf AWB op, dat destijds nog een andere naam had. In 1953 kwam de eerste AWB oliegestookte cv-ketel op de markt, en sinds 1957 heet het bedrijf officieel AWB, wat staat voor Apparatenfabriek Warmtebouw.

 

Succes

Het echte succes begon 1968, toen er hard gewerkt werd aan een gasgestookte cv-ketel. AWB had een primeur met de eerste gasgestookte moederhaard. In 1985 kwam de eerste vr-ketel op de markt, de thermomaster. Er werd gelijk hard gewerkt aan een hr-ketel, en in 1995 was deze klaar: de Thermomaster 2 HR, wat een megagroot succes was in Europa. AWB werd in 2002 overgenomen door Vaillant, en dit zorgde ervoor dat het de grootste ketelfabrikant van Europa werd.

 

Cursussen

Al in 1993 kwam JVD Direct Services in contact met AWB. Jan van Dijkhuizen had diverse klanten met een AWB-ketel, die stuk voor stuk een storing kregen en onderhoud nodig hadden. Jan besloot om verschillende cursussen over onderhoud en reparatie te volgen, en monteerde met regelmaat vr-hr-ketels van AWB.

Bel gratis: 0800 14 28

Snel geholpen

Tegenwoordig repareren en onderhouden alle monteurs van JVD Direct Services een overgroot deel van de cv-ketels. Ook als u geen onderhoudscontract bij ons heeft, helpen wij u graag. Wij willen niet dat u te lang hinder ondervindt aan uw probleem, en daarom wordt u zo snel mogelijk geholpen, maar in ieder geval binnen 24 uur.

Noodservice

. Ons advies is om uw cv-ketel jaarlijks te laten onderhouden om een storing te voorkomen. JVD Direct Services is al sinds 2001 officiële dealer van AWB. Neem nu contact met ons op voor het onderhouden, repareren of vervangen van uw cv-ketel.

Ons werkgebied voor Amsterdam

Werkgebied Amsterdam

Hoofdkantoor JVD Direct Services B.V.
AWB CV ketel onderhoud en reparatie

CV ketel onderhoud / reparatie?

Afspraak maken

Ervaringen

Zeer tevreden. Telefoonisch duidelijk tewoord gestaan. Monteur Frank is langsgekomen voor onze cv ketel i.v.m. een storing. Duidelijk uitleg vooraf en storing verhopen. Super service.
Carla
Top service en afhandeling! Gisteravond ging onze CV ketel stuk. Na verschillende 24uurs services te hebben gebeld kwamen wij uit bij JVD. Goede service en vandaag stond er gelijk een monteur op de stoep. Monteur Jan heeft goed, professioneel en netjes werk geleverd en tevens is hij ook nog vriendelijk en gezellig. JVD heeft een goede indruk op ons gemaakt en wij blijven bij deze dan ook klant bij jullie. Top service en afhandeling!!
Ron & Mariska