AGPO CV ketel onderhoud en reparatie, dat is een van onze specialisaties

24/7 bereikbaar. Bel gratis: 0800 1428

Agpo Ferroli is opgericht in 1954. In de vestiging in Breda is in de jaren ‘70 de NEV 324 op de markt gebracht, wat een enorm succes werd. Begin jaren ‘80 bracht Agpo de eerste hr-ketel op de markt: de NEV 1324. Agpo werd in 2001 omgedoopt tot Agpo-Ferroli, maar sinds 2009 heet de firma Ferroli Nederland. Populaire modellen zijn de Megadens en de Megastar.

AGPO storing?

Als u last heeft van een storing aan uw AGPO CV ketel, kunt u altijd terecht bij JVD Direct Services. Al in 1995 kwam JVD Direct Services namelijk in aanraking met Agpo, voornamelijk door de populaire NEV 324 en de hmc-toestellen. Al onze monteurs volgen opleidingen door Agpo zelf, waardoor de monteurs goed zijn opgeleid. Minimaal een keer per jaar worden er trainingen gehouden in het speciaal ingerichte trainingscentrum in Breda. Maar ook als u een Ferroli-ketel hebt, kunnen wij deze onderhouden, repareren en zelfs vervangen als dat nodig is.

Bel gratis: 0800 14 28

Kortom: voor onderhoud, reparaties en het plaatsen van een nieuwe cv-ketel is JVD Direct Services het geschikte bedrijf. Wij staan 24/7 voor u klaar. Of u nu een onderhoudscontract heeft of eenmalig onze hulp wilt inroepen, in beide situaties helpen wij u met plezier. Wij werken met alle merken centrale verwarming. Bel nu gratis en vrijblijvend 0800 1428.

Ons werkgebied voor Amsterdam

Werkgebied Amsterdam

Hoofdkantoor
JVD Direct Services B.V.

Haarlem

Den Haag

Utrecht

AGPO CV ketel onderhoud en reparatie

CV ketel onderhoud / reparatie?

Afspraak maken

Ervaringen

Zeer tevreden. Telefoonisch duidelijk tewoord gestaan. Monteur Frank is langsgekomen voor onze cv ketel i.v.m. een storing. Duidelijk uitleg vooraf en storing verhopen. Super service.
Carla
Top service en afhandeling! Gisteravond ging onze CV ketel stuk. Na verschillende 24uurs services te hebben gebeld kwamen wij uit bij JVD. Goede service en vandaag stond er gelijk een monteur op de stoep. Monteur Jan heeft goed, professioneel en netjes werk geleverd en tevens is hij ook nog vriendelijk en gezellig. JVD heeft een goede indruk op ons gemaakt en wij blijven bij deze dan ook klant bij jullie. Top service en afhandeling!!
Ron & Mariska