Agpo-Ferroli CV ketel

Onderhoud en reparatie

Agpo Ferroli is opgericht in 1954. In de vestiging in Breda is in de jaren ‘70 de NEV 324 op de markt gebracht, wat een enorm succes werd. Begin jaren ‘80 bracht Agpo de eerste hr-ketel op de markt: de NEV 1324. Agpo werd in 2001 omgedoopt tot Agpo-Ferroli, maar sinds 2009 heet de firma Ferroli Nederland.

Populaire modellen zijn de Megadens, de Megastar, de BlueSense en de Econpact.

Ons werkgebied

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

AGPO storing?

Als u last heeft van een storing aan uw AGPO CV ketel, kunt u altijd terecht bij JVD Direct Services. Al in 1995 kwam JVD Direct Services namelijk in aanraking met Agpo, voornamelijk door de populaire NEV 324 en de hmc-toestellen. Al onze monteurs volgen opleidingen door Agpo zelf, waardoor de monteurs goed zijn opgeleid. Minimaal een keer per jaar worden er trainingen gehouden in het speciaal ingerichte trainingscentrum in Breda. Maar ook als u een Ferroli-ketel hebt, kunnen wij deze onderhouden, repareren en zelfs vervangen als dat nodig is.

Kortom: voor onderhoud, reparaties en het plaatsen van een nieuwe cv-ketel is JVD Direct Services het geschikte bedrijf. Wij staan 24/7 voor u klaar. Of u nu een onderhoudscontract heeft of eenmalig onze hulp wilt inroepen, in beide situaties helpen wij u met plezier. Wij werken met alle merken centrale verwarming. Bel nu gratis en vrijblijvend 0800 1428.

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak