Agpo-Ferroli CV ketel

Onderhoud en reparatie

In 1954 is Agpo Ferroli opgericht. De naam werd in 2001 aangepast naar Agpo-Ferroli, in 2009 is deze naam veranderd naar Ferroli Nederland. Onder deze naam is Ferroli nu bekend. De populaire Ferroli cv ketel modellen zijn de Megadens, de Megastar, de BlueSense en de Econpact.

Ons werkgebied

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Riool verstopt

Televisieprogramma Kassa

In september 2020 besteedde Kassa aandacht aan de cv ketels van AGPO Ferroli. De NVWA heeft in oktober 2019 uitgebreid onderzoek gedaan naar deze ketels. Uit het onderzoek is vastgesteld dat deze cv ketels bij deugdelijk uitgevoerd periodiek onderhoud veilig zijn en ook veilig blijven. Wel heeft de NVWA opgedragen om de cv ketels van het type Econpact, Ultima, MegaDense en MegaLux te voorzien van een thermische beveiliging die de cv ketel direct uitschakelt wanneer de behuizing van de warmtewisselaar te heet wordt.

Jaarlijkse trainingen

JVD Direct Services kwam al in 1995 in aanraking met Agpo Ferroli, voornamelijk met de populaire NEV 324 en de hmc-toestellen. Onze monteurs zijn goed opgeleid door Ferroli zelf. Minimaal een keer per jaar volgen zij een training in het speciaal ingerichte trainingscentrum in Breda. Als u last heeft van een storing aan uw AGPO CV ketel, kunt u altijd terecht bij JVD Direct Services.

Wij staan 24/7 voor u klaar

Voor onderhoud, reparaties en het plaatsen van een nieuwe cv ketel is JVD Direct Services het geschikte bedrijf. Wij staan 24/7 voor u klaar. Of u nu een onderhoudscontract heeft of eenmalig onze hulp wilt inroepen, in beide situaties helpen wij u met plezier. Wij werken met alle merken centrale verwarming. Bel nu gratis en vrijblijvend 085 0207878.

Bel gratis: 085 020 78 78

Riool verstopt
Prima bedrijf, doen het gewoon zoals het hoort. Erg tevreden, ook zeker wat betreft de prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeggen ga zo door, volgende keer, zeker weer!!!
Ruben
Riool verstopt. Gebeld en zelfde dag kwam iemand van JVD en bleek een behoorlijke breuk. Planning werd ter plekke omgegooid en reparatie werd een dag later al gedaan. Prima werk geleverd en de tuin weer netjes achtergelaten. Aanrader!
Maarten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ze zorgen ervoor dat er snel iemand bij je is. Je wordt vriendeljke en vakkundig geholpen, thuis en aan de telefoon. Verstopping is snel verholpen en er wordt netjes gewerkt. Prijs viel me mee, maar ik heb geen idee wat de prijzen voor zoiets zijn. Ik hoop ze niet snel weer nodig te hebben, maar mochten er toch weer ergens problemen ontstaan, dan bel ik ze absoluut weer.
Barbara

Online afspraak maken

Maak een afspraak