Afvoer verstopt Utrecht

Loopt het water in uw afvoer langzaam weg of blijft het zelfs staan? Waarschijnlijk is dan uw afvoer verstopt. Waar dit ook gebeurt, in uw keuken, badkamer of toilet, het is altijd vervelend. Woont u in Utrecht of omgeving? Neem contact op met JVD Direct Services voor het ontstoppen van uw afvoer.

Ons werkgebied voor de regio Utrecht

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Nooit onnodig de hele dag thuis wachten

Afvoer verstopt

Is uw afvoer verstopt en heeft u hiervoor een afspraak gemaakt bij JVD Direct Services? Het is natuurlijk al vervelend genoeg dat uw afvoer verstopt is, daarom bellen wij u 30 minuten van tevoren dat de monteur naar u toe komt. Zo hoeft u nooit onnodig de hele dag thuis te wachten tot de monteur bij u in Utrecht langskomt. Bij JVD Direct Services geloven we niet in hoge kosten voor het ontstoppen van uw afvoer. Daarom berekenen wij geen voorrijkosten!

Vakkundig en snel

De monteurs van JVD Direct Services hebben jarenlange ervaring. Wij werken met de nieuwste technieken en het beste apparatuur, waaronder verenmachines en hogedrukmachines. Ook kunt u bij ons terecht voor camera inspecties en stank inspecties.

Woont u in Utrecht of omgeving en is uw afvoer verstopt of stinkt uw gootsteen? Onze monteurs zijn op elke situatie voorbereid. Van het ontstoppen van uw afvoer, het verhelpen van geborrel of het vervangen van uw leidingen. Onze monteurs helpen u met plezier. Bij JVD Direct Services gaan we vakkundig te werk en zorgen dat alles netjes en schoon achter wordt gelaten.

Bel gratis: 085 020 78 78

Afvoer verstopt
Snel en adequaat werd ik door Jvd geholpen en werd ook de oorzaak van de verstopte gootsteen kundig in kaart gebracht en gerepareerd. Heel veel dank aan de uitstekende monteurs.
Els Greutz
Professioneel en zeer vriendelijk. Afvoer werkt weer prima. We kregen ook nog nuttige tips om de afvoer vrij te houden.
Ivo de Bruin
Onze afvoer was verstopt. Zelf nog geprobeerd te verhelpen met een veer maar niet gelukt. 's Ochtends gebeld en nog dezelfde ochtend is de verstopping verholpen door een professionele en vriendelijke monteur, die alles keurig achterliet. Heel erg fijn!
Henne

Online afspraak maken

Maak een afspraak