Afvoer verstopt Den Haag

Als uw afvoer borrelt of uw gootsteen stinkt is waarschijnlijk uw afvoer verstopt. Woont u in Den Haag of omgeving, maak dan een afspraak bij JVD Direct Services voor het ontstoppen van uw afvoer.

Ons werkgebied voor de regio Den Haag

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Niet onnodig de hele dag thuis wachten

Afvoer verstopt

Woont u in regio Den Haag en heeft u een afspraak bij JVD Direct Services gemaakt? We vinden het al vervelend genoeg dat uw afvoer verstopt is, daarom bellen wij u 30 minuten van tevoren dat de monteur naar u toe komt. Zo hoeft u nooit onnodig de hele dag thuis te wachten tot de monteur bij u in regio Den Haag langskomt. Bij JVD Direct Services geloven we niet in hoge kosten voor het ontstoppen van uw afvoer. Daarom berekenen wij geen voorrijkosten!

Vakkundig en snel

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en werken met de nieuwste technieken en het beste apparatuur. Wij gebruiken onder andere hogedrukmachines en verenmachines. U kunt onze monteurs ook inschakelen voor camera inspecties en stank inspecties.

Stinkt uw gootsteen of is uw afvoer verstopt? Onze monteurs zijn op elke situatie voorbereid. Van het ontstoppen van uw afvoer, het verhelpen van geborrel of het vervangen van uw leidingen. Onze monteurs helpen u graag. Bij JVD Direct Services gaan vakkundig te werk en zorgen er ook voor dat we uw keuken netjes en schoon achterlaten.

Bel gratis: 085 020 78 78

Afvoer verstopt
Snel en adequaat werd ik door Jvd geholpen en werd ook de oorzaak van de verstopte gootsteen kundig in kaart gebracht en gerepareerd. Heel veel dank aan de uitstekende monteurs.
Els Greutz
Professioneel en zeer vriendelijk. Afvoer werkt weer prima. We kregen ook nog nuttige tips om de afvoer vrij te houden.
Ivo de Bruin
Onze afvoer was verstopt. Zelf nog geprobeerd te verhelpen met een veer maar niet gelukt. 's Ochtends gebeld en nog dezelfde ochtend is de verstopping verholpen door een professionele en vriendelijke monteur, die alles keurig achterliet. Heel erg fijn!
Henne

Online afspraak maken

Maak een afspraak