Afvoer verstopt? ยท JVD Direct Services regio Amsterdam

24/7 bereikbaar. Bel gratis: 0800 1428

U kent het wel: uw afvoer loopt langzaam leeg, of het water blijft er zelfs helemaal in staan. Waarschijnlijk is uw afvoer verstopt. Waar dit ook gebeurt, in uw keuken, badkamer of toilet, het is altijd vervelend. Als u niet over een gesloten afvoersysteem beschikt, dan kan er ook water omhoogkomen in uw kastjes.

Wist u dat u een verstopping nog veel eerder kunt opmerken? Dan staat er nog geen water in uw afvoer, maar kunt u wel geborrel horen.

Last van geborrel uit uw afvoer?

Dit kunnen de oorzaken zijn:

Opbouwende verstopping

 • Hierbij is de verstopping nog niet zo groot dat de leiding geheel verstopt zit, maar het zorgt wel voor rare geluiden.
 • Slechte beluchting in de keuken, badkamer of in het toilet
 • Als de ruimte waar de afvoer zich bevindt een slechte beluchting heeft, kan uw leiding ook gaan borrelen.

Bel gratis: 0800 14 28

Mocht u last hebben van bovenstaande situaties, dan helpen wij u er graag vanaf! Onze monteur zal ter plaatse eerst inschatten wat de oorzaak van de verstopping van uw afvoer is. Op basis hiervan zal hij u zo snel en zo goed mogelijk helpen.

Wij gebruiken vreesmachines, die een veer onder druk in de leiding voeren. Wij werken alleen met de beste apparatuur, omdat wij uw verstopping zo snel en zo vakkundig mogelijk willen oplossen.

JVD Direct Services
De monteurs van JVD hebben jarenlange ervaring, en daarom zijn ze op elke situatie voorbereid. Of het nu gaat om het ontstoppen van uw keukenleiding, het verhelpen van geborrel of het vervangen van uw keukenleidingen. Onze monteurs helpen u met plezier. Wij gaan vakkundig te werk, en zorgen er ook voor dat we uw keuken netjes en schoon achterlaten.

 • Dekking in geheel midden Nederland
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten

TIPS
Niet iedere verstopping vereist gelijk hulp van een monteur. In sommige gevallen kunt u zelf de verstopping van uw afvoer verhelpen. Wij hebben een aantal tips voor hoe u dat het beste kunt proberen:

 • Plopper
  U kent hem wel: de stok met de grote zuignap eraan. Voordat u met de plopper te werk gaat, moet u de luchttoevoer in de gootsteen afplakken en ervoor zorgen dat er een klein laagje water in de gootsteen staat. Daarna kunt u proberen met de plopper water in de afvoer te pompen. Herhaal dit een aantal maal met een krachtige beweging, tot het water vanzelf begint weg te lopen.
 • Trekveer
  De trekveer is bedoeld voor kleine verstoppingen. Zorg ervoor dat u de oude situatie weer naar behoren aansluit.
 • Sifon ontstoppen
  Het gebeurt regelmatig dat de sifon onder de gootsteen verstopt is. U kunt dit makkelijk zelf controleren. Vergeet niet een lege emmer onder de sifon te zetten om het water op te vangen.

LET OP!
Wees voorzichtig met vloeibare of korrelvormige ontstoppers. Deze kunnen uw verstopping erger maken. Mocht u toch gebruik hebben gemaakt van deze ontstoppers, laat het dan weten aan de monteur. Dit is belangrijk voor de veiligheid van de monteur, maar ook voor uw eigen veiligheid.

 

Ons werkgebied voor de regio Amsterdam

Werkgebied Amsterdam

Hoofdkantoor
JVD Direct Services B.V.
Afvoer verstopt

Afvoer verstopt?

Afspraak maken

Ervaringen

Snel en adequaat werd ik door Jvd geholpen en werd ook de oorzaak van de verstopte gootsteen kundig in kaart gebracht en gerepareerd. Heel veel dank aan de uitstekende monteurs.
Els Greutz
Professioneel en zeer vriendelijk. Afvoer werkt weer prima. We kregen ook nog nuttige tips om de afvoer vrij te houden.
Ivo de Bruin
Onze afvoer was verstopt. Zelf nog geprobeerd te verhelpen met een veer maar niet gelukt. 's Ochtends gebeld en nog dezelfde ochtend is de verstopping verholpen door een professionele en vriendelijke monteur, die alles keurig achterliet. Heel erg fijn!
Henne