Afvoer verstopt Amsterdam

U kent het wel: het water in uw afvoer loopt langzaam leeg of het water blijft zelfs in uw afvoer staan. Waarschijnlijk is uw afvoer verstopt, dit is altijd heel vervelend. Als u niet over een gesloten afvoersysteem beschikt dan kan er ook water omhoogkomen in uw kastjes.

Ons werkgebied voor de regio Amsterdam

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Afvoer verstopt
De monteurs van JVD hebben jarenlange ervaring, en daarom zijn ze op elke situatie voorbereid. Of het nu gaat om het ontstoppen van uw keukenleiding, het verhelpen van geborrel of het vervangen van uw keukenleidingen. Onze monteurs helpen u met plezier. Wij gaan vakkundig te werk, en zorgen er ook voor dat we uw keuken netjes en schoon achterlaten.

Vakkundig en snel

Wij werken met de nieuwste technieken en het beste apparatuur, waar onder hogedrukmachines en verenmachines. Ook doen wij camera inspecties en stankinspecties.

Bel gratis: 085 020 78 78

Afvoer verstopt
Snel en adequaat werd ik door Jvd geholpen en werd ook de oorzaak van de verstopte gootsteen kundig in kaart gebracht en gerepareerd. Heel veel dank aan de uitstekende monteurs.
Els Greutz
Professioneel en zeer vriendelijk. Afvoer werkt weer prima. We kregen ook nog nuttige tips om de afvoer vrij te houden.
Ivo de Bruin
Onze afvoer was verstopt. Zelf nog geprobeerd te verhelpen met een veer maar niet gelukt. 's Ochtends gebeld en nog dezelfde ochtend is de verstopping verholpen door een professionele en vriendelijke monteur, die alles keurig achterliet. Heel erg fijn!
Henne

Online afspraak maken

Maak een afspraak