Afvoer verstopt Amsterdam

Loopt het water in uw keukenafvoer langzaam weg of blijft het zelfs staan? Of als uw afvoer borrelt of als uw gootsteen stinkt, dan kan dit er op wijzen dat uw afvoer verstopt is en kan het water op den duur niet meer weglopen. Een verstopte afvoer in uw keuken is erg vervelend en komt regelmatig voor in Amsterdam. Woont u in Amsterdam of omgeving? Neem contact op met JVD Direct Services voor het ontstoppen van uw afvoer.

Regio Amsterdam afvoer onstoppingsdienst

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking in heel Amsterdam
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten in Amsterdam
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Niet onnodig de hele dag thuis wachten?

Afvoer verstopt

Heeft u een afspraak gemaakt voor het onstoppen van uw afvoer bij JVD Direct Services en woont u in Amsterdam of omgeving? Wij bellen u 30 minuten voordat de monteur naar u toe komt. Zo hoeft u nooit onnodig de hele dag thuis te wachten tot de monteur bij u in Amsterdam langskomt. Bij JVD Direct Services hanteren we vaste lage kosten voor het ontstoppen van uw afvoer, zonder voorrijkosten!

Vakkundig en snel aanwezig in Amsterdam

De monteurs van JVD Direct Services, ontstoppingsbedrijf Amsterdam, hebben jarenlange ervaring. Wij werken met de nieuwste ontstoppingstechnieken en de beste apparatuur, waaronder verenmachines en hogedrukmachines. Ook kunt u bij ons terecht voor camera inspecties en stank inspecties.

Woont u in Amsterdam of omgeving en is uw afvoer verstopt of stinkt uw gootsteen? Onze monteurs zijn op elke situatie voorbereid. Van het ontstoppen van uw afvoer, het verhelpen van geborrel in uw afvoer of het vervangen van uw leidingen. Onze monteurs helpen u graag. Bij JVD Direct Services Amsterdam gaan we vakkundig te werk en zorgen dat alles netjes en schoon achter wordt gelaten.

Bel gratis: 085 020 78 78

Afvoer verstopt
Snel en adequaat werd ik door Jvd geholpen en werd ook de oorzaak van de verstopte gootsteen kundig in kaart gebracht en gerepareerd. Heel veel dank aan de uitstekende monteurs.
Els Greutz
Professioneel en zeer vriendelijk. Afvoer werkt weer prima. We kregen ook nog nuttige tips om de afvoer vrij te houden.
Ivo de Bruin
Onze afvoer was verstopt. Zelf nog geprobeerd te verhelpen met een veer maar niet gelukt. 's Ochtends gebeld en nog dezelfde ochtend is de verstopping verholpen door een professionele en vriendelijke monteur, die alles keurig achterliet. Heel erg fijn!
Henne

Online afspraak maken

Maak een afspraak