Afvoer verstopt Amersfoort

Als uw afvoer borrelt of uw gootsteen stinkt is waarschijnlijk uw afvoer verstopt. Beschikt u niet over een gesloten afvoersysteem? Dan kan het water zelfs omhoog komen in uw kastjes. Woont u in Amersfoort of omgeving? Neem contact op met JVD Direct Services voor het ontstoppen van uw afvoer.

Ons werkgebied voor de regio Amersfoort

Werkgebied JVD
Werkgebied JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Niet onnodig de hele dag thuis wachten

Afvoer verstopt

Woont u in Amersfoort of omgeving en heeft u een afspraak bij JVD Direct Services gemaakt? We vinden het al vervelend genoeg dat uw afvoer verstopt is, daarom bellen wij u 30 minuten van tevoren dat de monteur naar u toe komt. Zo hoeft u nooit onnodig de hele dag thuis te wachten tot de monteur bij u in Amersfoort langskomt. Bij JVD Direct Services geloven we niet in hoge kosten voor het ontstoppen van uw afvoer. Daarom berekenen wij geen voorrijkosten!

Vakkundig en snel

Bij JVD Direct Services hebben de monteurs jarenlange ervaring. Er wordt gewerkt met de nieuwste technieken en het beste apparatuur, waaronder hogedrukmachines en verenmachines. Ook doen wij camera inspecties en stank inspecties.

Woont u in Amersfoort of omgeving en is uw afvoer verstopt of stinkt uw gootsteen? Onze monteurs zijn op elke situatie voorbereid. Van het ontstoppen van uw afvoer, het verhelpen van geborrel of het vervangen van uw leidingen. Onze monteurs helpen u met plezier. Bij JVD Direct Services gaan we vakkundig te werk en zorgen dat alles netjes en schoon achter wordt gelaten.

Bel gratis: 085 0207878

Afvoer verstopt
Snel en adequaat werd ik door Jvd geholpen en werd ook de oorzaak van de verstopte gootsteen kundig in kaart gebracht en gerepareerd. Heel veel dank aan de uitstekende monteurs.
Els Greutz
Professioneel en zeer vriendelijk. Afvoer werkt weer prima. We kregen ook nog nuttige tips om de afvoer vrij te houden.
Ivo de Bruin
Onze afvoer was verstopt. Zelf nog geprobeerd te verhelpen met een veer maar niet gelukt. 's Ochtends gebeld en nog dezelfde ochtend is de verstopping verholpen door een professionele en vriendelijke monteur, die alles keurig achterliet. Heel erg fijn!
Henne

Online afspraak maken

Maak een afspraak