Afvoer verstopt?

U kent het wel: uw afvoer loopt langzaam leeg, of het water blijft er zelfs helemaal in staan. Waarschijnlijk is uw afvoer verstopt. Waar dit ook gebeurt, in uw keuken, badkamer of toilet, het is altijd vervelend. Als u niet over een gesloten afvoersysteem beschikt, dan kan er ook water omhoogkomen in uw kastjes.

Bel gratis: 0800 14 28

Ons werkgebied

werkgebied van JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Jarenlange ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Afvoer verstopt
De monteurs van JVD hebben jarenlange ervaring, en daarom zijn ze op elke situatie voorbereid. Of het nu gaat om het ontstoppen van uw keukenleiding, het verhelpen van geborrel of het vervangen van uw keukenleidingen. Onze monteurs helpen u met plezier. Wij gaan vakkundig te werk, en zorgen er ook voor dat we uw keuken netjes en schoon achterlaten.

Vakkundig en snel

Wij gebruiken vreesmachines, die een veer onder druk in de leiding voeren. Wij werken alleen met de beste apparatuur, omdat wij uw verstopping zo snel en zo vakkundig mogelijk willen oplossen.

Bel gratis: 0800 14 28

Afvoer verstopt
Snel en adequaat werd ik door Jvd geholpen en werd ook de oorzaak van de verstopte gootsteen kundig in kaart gebracht en gerepareerd. Heel veel dank aan de uitstekende monteurs.
Els Greutz
Professioneel en zeer vriendelijk. Afvoer werkt weer prima. We kregen ook nog nuttige tips om de afvoer vrij te houden.
Ivo de Bruin
Onze afvoer was verstopt. Zelf nog geprobeerd te verhelpen met een veer maar niet gelukt. 's Ochtends gebeld en nog dezelfde ochtend is de verstopping verholpen door een professionele en vriendelijke monteur, die alles keurig achterliet. Heel erg fijn!
Henne

Online afspraak maken

Maak een afspraak