Afvoer verstopt

 

Altijd een monteur in uw regio.

Als uw afvoer borrelt of gootsteen stinkt kan dit er op wijzen dat uw afvoer verstopt is. Zeker als het water in uw afvoer langzaam leegloopt of als het water zelfs in de gootsteen blijft staan. Beschikt u niet over een gesloten afvoersysteem? Dan kan het water zelfs omhoog komen in uw kastjes. Neem contact op met JVD Direct Services voor het ontstoppen van uw afvoer.

Ons werkgebied

werkgebied van JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Niet onnodig een hele dag thuis zitten?

Afvoer verstopt

Bij JVD Direct Services bellen we u 30 minuten van tevoren dat de monteur naar u toe komt. Zo hoeft u nooit onnodig een hele dag thuis te wachten tot de monteur langskomt. Het is natuurlijk al vervelend genoeg dat uw afvoer verstopt is. We geloven niet in hoge kosten voor het ontstoppen van uw afvoer. Daarom berekenen wij geen voorrijkosten!

Vakkundig en snel

Bij JVD Direct Services hebben de monteurs jarenlange ervaring. Er wordt gewerkt met de nieuwste technieken en het beste apparatuur, waaronder hogedrukmachines en verenmachines. Ook doen wij camera inspecties en stank inspecties.

Is uw afvoer verstopt of stinkt uw gootsteen? Onze monteurs zijn op elke situatie voorbereid. Van het ontstoppen van uw afvoer, het verhelpen van geborrel of het vervangen van uw leidingen. Onze monteurs helpen u met plezier. Wij gaan vakkundig te werk en zorgen er ook voor dat we uw keuken netjes en schoon achterlaten.

Bel gratis: 085 020 78 78

Afvoer verstopt
Snel en adequaat werd ik door Jvd geholpen en werd ook de oorzaak van de verstopte gootsteen kundig in kaart gebracht en gerepareerd. Heel veel dank aan de uitstekende monteurs.
Els Greutz
Professioneel en zeer vriendelijk. Afvoer werkt weer prima. We kregen ook nog nuttige tips om de afvoer vrij te houden.
Ivo de Bruin
Onze afvoer was verstopt. Zelf nog geprobeerd te verhelpen met een veer maar niet gelukt. 's Ochtends gebeld en nog dezelfde ochtend is de verstopping verholpen door een professionele en vriendelijke monteur, die alles keurig achterliet. Heel erg fijn!
Henne

Online afspraak maken

Maak een afspraak