Afvoer verstopt

 

Altijd een monteur in uw regio.

U kent het wel: het water in uw afvoer loopt langzaam leeg of er blijft zelfs water in uw afvoer staan. Waarschijnlijk is uw afvoer verstopt, dit is altijd heel vervelend. Als u niet over een gesloten afvoersysteem beschikt dan kan er ook water omhoogkomen in uw kastjes.

Ons werkgebied

werkgebied van JVD
  • Dekking midden Nederland
  • 24 uur en 7 dagen
  • Geen voorrijkosten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

1/2 uur van tevoren bellen we dat de monteur naar u toe komt

Afvoer verstopt

Bij JVD Direct Services geloven we niet in hoge kosten wanneer u uw afvoer laat ontstoppen. Daarom berekenen we geen voorrijkosten! Een hele dag thuis zitten? Ook dit is niet nodig. Wij bellen u namelijk een half uur voordat de monteur uw kant op gaat. Zo kunt u door gaan met uw dagelijkse zaken.

Vakkundig en snel

Wij werken met de nieuwste technieken en het beste apparatuur, waar onder hogedrukmachines en verenmachines. Ook doen wij camera inspecties en stankinspecties.

De monteurs van JVD hebben jarenlange ervaring, en daarom zijn ze op elke situatie voorbereid. Of het nu gaat om het ontstoppen van uw keukenleiding, het verhelpen van geborrel of het vervangen van uw keukenleidingen. Onze monteurs helpen u met plezier. Wij gaan vakkundig te werk, en zorgen er ook voor dat we uw keuken netjes en schoon achterlaten.

Bel gratis: 085 020 78 78

Afvoer verstopt
Snel en adequaat werd ik door Jvd geholpen en werd ook de oorzaak van de verstopte gootsteen kundig in kaart gebracht en gerepareerd. Heel veel dank aan de uitstekende monteurs.
Els Greutz
Professioneel en zeer vriendelijk. Afvoer werkt weer prima. We kregen ook nog nuttige tips om de afvoer vrij te houden.
Ivo de Bruin
Onze afvoer was verstopt. Zelf nog geprobeerd te verhelpen met een veer maar niet gelukt. 's Ochtends gebeld en nog dezelfde ochtend is de verstopping verholpen door een professionele en vriendelijke monteur, die alles keurig achterliet. Heel erg fijn!
Henne

Online afspraak maken

Maak een afspraak